ÎNȘELĂCIUNE LA ÎNSCRIERE

ATENȚIE! Acesta este un caz real! Nu vă lăsați înșelați!

Apel de la un așa-numit cursant al școlii RĂCĂREANU.

Tânărul ne explică faptul că este înscris în cadrul școlii și că a lipsit de la întregul curs de legislație. Cu toate astea, se întreba când ar putea începe orele de conducere.

Întrebat fiind când ar fi trebuit să se prezinte la cursul de legislație, acesta ne spune câteva zile care ne-au întărit convingerea că nu avea cum să fie cursantul școlii. După o serie de alte câteva întrebări de bază obținem următoarele informații:

Baiatul nu a completat niciun formular de înscriere, ba mai mult, mama lui l-a ”înscris” printr-o cunoștință căreia i-a dat ”la colț de strada” un avans (o sumă total diferită față de felul cum încasează școala noastră ratele), niciunul dintre ei nu știe unde este sediul școlii și nici nu a vorbit cu un angajat/reprezentant al SC RĂCĂREANU SRL. De asemenea, nu avea niciunul din documentele necesare pentru înscriere (aviz medical, aviz psihologic, adeverință de la medicul de familie).

Îi explicăm faptul că a fost victima unei înșelăciuni și că în niciun caz nu are cum să fie înscris în cadrul școlii noastre.

Ce este și mai șocant, motivul pentru care ne sunase: Mama dânsului dorea să achite și a doua tranșă de bani individului care nu mai răspundea la telefon (chiar dacă, în prealabil, achitase o sumă de bani pentru care nu a primit nicio contra-prestație!!!). Până în acel moment, nimeni nu vorbise cu vreun angajat al școlii.

Atragem atenția asupra faptului că înscrierile în cadrul SC RĂCĂREANU SRL se fac numai la sediul acesteia și numai după obținerea documentelor prevăzute în legislația în vigoare ca fiind necesare la înscriere.

De asemenea, persoana care dorește să urmeze cursurile din cadrul SC RĂCĂREANU SRL trebuie să se prezinte la sediul școlii pentru a citi cu atenție formularele de înscriere și pentru a le semna. Dacă beneficiarul contractului de școlarizare este minor, acesta se va fi însoțit de un tutore care va contrasemna documentele și care își va exprima acordul în vederea prelucrării datelor cu caracter personal.

Prezența la toate orele de pregătire teoretică și practică este obligatorie! Pregătirea practică se efectuează numai după ce cursantul a parcurs și promovat cursul de legislație rutieră!!!

Te-ar mai putea interesa:
ÎNȘELĂCIUNE LA ÎNSCRIERE
ATENȚIE! Acesta este un caz real! Nu vă lăsați înșelați! Apel de la un așa-numit cursant al școlii RĂCĂREANU. Tânărul ne explică faptul că este înscris în cadrul școlii și că a lipsit de la întregul curs de legislație. Cu toate astea, se întreba când ar...
PROBA PRACTICA!
De la programare până la permis! Termenul de așteptare la proba practică este un termen fluctuant!!! În medie, candidații așteaptă aproximativ 40-50 de zile de la promovarea probei teoretice pentru a susține proba practică. 1. Programarea la proba practică se va face de către...
PROBA TEORETICĂ!
Felicitări!!! Sunt convins că nu a fost ușor, dar nici greu! Dacă legislația permite începerea pregătirii în vederea obținerii permisului de conducere de cat. B cu 3 (trei) luni înainte de împlinirea vârstei de 18 (optsprezece) ani, examenul la proba teoretică poate...

 

 

 

Stimați Elevi,

Vă informăm că începând cu data de 21 decembrie 2019 - 7 ianuarie 2020 ne rezervăm dreptul la vacanță!

Echipa RĂCĂREANU vă urează sărbători cu sănătate și belșug!

 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Dureaza doar cateva clipe si este pentru siguranta dvs pe internet. Va rugam sa consultati link-urile de mai jos.

Puteti afla:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.