PROBA TEORETICĂ!

Felicitări!!! Sunt convins că nu a fost ușor, dar nici greu!

Dacă legislația permite începerea pregătirii în vederea obținerii permisului de conducere de cat. B cu 3 (trei) luni înainte de împlinirea vârstei de 18 (optsprezece) ani, examenul la proba teoretică poate fi susținut numai după împlinirea vârstei.

Termenul de așteptare pentru susținerea examenului la proba teoretică este un termen fluctuant!!!

În medie, candidații așteaptă aproximativ 14 (paisprezece) zile de la data efectuării programării și până la susținerea examenului teoretic.

1. După finalizarea pregătirii (promovarea simulărilor și numai după terminarea celor 30 de ore de conducere) cursantul se poate înscrie la examenul pentru proba teoretică.

2. Programarea la proba teoretică se face de către candidat urmând video-ul tutorial de pe site, sau la cerere, de către școala de șoferi.

3. După obținerea datei de examen pentru proba teoretică, elevul se va prezenta, cu un cazier valabil, la sediul școlii pentru ridicarea dosarului de examen.

4. În situația în care candidatul s-a răzgândit cu privire la data examenului, acesta o poate anula folosind linkul primit în adresa de email indicată în formularul completat pentru prima programare. Acesta va repeta procedura de la punctul 2.

5. În situația în care candidatul a picat prima probă teoretică, acesta se poate înscrie pentru susținerea unei noi probe teoretice repetând procedura de la punctul 2. Candidatul picat nu poate susține o nouă probă teoretică mai devreme de expirarea unei perioade de 15 (cincisprezece) zile de așteptare.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

SUCCES!!!

Te-ar mai putea interesa:
ÎNȘELĂCIUNE LA ÎNSCRIERE
ATENȚIE! Acesta este un caz real! Nu vă lăsați înșelați! Apel de la un așa-numit cursant al școlii RĂCĂREANU. Tânărul ne explică faptul că este înscris în cadrul școlii și că a lipsit de la întregul curs de legislație. Cu toate astea, se întreba când ar...
PROBA PRACTICA!
De la programare până la permis! Termenul de așteptare la proba practică este un termen fluctuant!!! În medie, candidații așteaptă aproximativ 40-50 de zile de la promovarea probei teoretice pentru a susține proba practică. 1. Programarea la proba practică se va face de către...
PROBA TEORETICĂ!
Felicitări!!! Sunt convins că nu a fost ușor, dar nici greu! Dacă legislația permite începerea pregătirii în vederea obținerii permisului de conducere de cat. B cu 3 (trei) luni înainte de împlinirea vârstei de 18 (optsprezece) ani, examenul la proba teoretică poate...

 

 

 

Stimați Elevi,

Vă informăm că începând cu data de 21 decembrie 2019 - 7 ianuarie 2020 ne rezervăm dreptul la vacanță!

Echipa RĂCĂREANU vă urează sărbători cu sănătate și belșug!

 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Dureaza doar cateva clipe si este pentru siguranta dvs pe internet. Va rugam sa consultati link-urile de mai jos.

Puteti afla:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.